Charitatívny bazár nadácie AXIS 2023

    Navigácia
  • Domov
  • NewsCharitatívny bazár nadácie AXIS 2023

Charitatívny bazár nadácie AXIS 2023

Ubehol ďalší rok a v sobotu 21. októbra 2023 pripravuje Nadácia AXIS ďalší už 6.ročník charitatívneho bazára, ktorý organizuje v spolupráci s nákupným centrom CITY ARENA v Trnave. Ručne vyrobené produkty, ľudová tvorivosť, výnimoční ľudia a k tomu všetkému sprievodný program čaká na návštevníkov CITY ARÉNY v sobotu od 10:00 až do 17:00 hodiny.

V priestoroch nákupného centra na poschodí pred kníhkupectvom budú v tento deň stánky s ručne pripravenými výrobkami ako sú: svietniky, hračky, mydielka, dekorácie, bižutéria, detské oblečenie, obrazy, knihy pacientky s neurologickým postihnutím či výborné domáce koláčiky a zákusky, ale aj vianočky od dlhoročného partnera podujatia spoločnosti Lesaffre Slovensko.

Toto všetko pre Vás už usilovne pripravujú rodiny, ktoré majú zdravotne znevýhodneného člena a ich najbližší, rodičia, súrodenci, ale aj dobrí kamaráti. Ich životné príbehy si budete môcť prečítať pri každom predajnom stánku, s niektorými sa môžete dokonca aj osobne stretnúť. Bazáru sa aktívne zúčastnia aj členovia ukrajinskej komunity z Piešťan, ktorí pripravili množstvo handmade výrobkov a touto cestou by chceli poďakovať za srdečné prijatie, ktorého sa im dostalo na Slovensku od začiatku vojny na Ukrajine.

V sprievodnom programe vystúpia naši dlhoroční partneri tanečníci so Streetbeats Crew a speváčka Emma Llure. Tá nás programom aj bude sprevádzať v úlohe moderátorky. Návštevníci si okrem zážitkov a príjemných stretnutí odnesú príjemný pocit, že prispeli na dobrú vec. Mnohí sa už cielene každý rok vracajú za tým svojím predajcom, aby ho opakovanie podporili, prehodili pár slov a prispeli na potrebné rehabilitácie, liečbu a pomôcky.

Výťažok z podujatia bude venovaný adresne predávajúcim, teda pacientom s neurologickým ochorením a ich rodinám, ktorí sa nášho bazára aktívne zúčastnia, na ich ďalšiu liečbu.

Pretože pomáhať má zmysel a nikto z nás nevie, čo má pre nás osud pripravené a len vzájomná pomoc je to, čo robí náš život skutočne zmysluplný.

Charitatívny bazár pripravila Nadácia AXIS s dobrovoľníkmi v spolupráci s nákupným centrom CITY ARENA Trnava. Ďakujeme, že nám pomáhate pomáhať.

Nadácia AXIS vznikla v roku 2021 za účelom poskytovania pomoci a podpory zdravotne a telesne znevýhodneným, postihnutým a chronicky chorým osobám, predovšetkým deťom, dospelým pacientom a členom ich rodín. Cieľom je zlepšenie kvality ich života.