XI. Trnavské športové hry seniorov

    Navigácia
  • Domov
  • NewsXI. Trnavské športové hry seniorov

XI. Trnavské športové hry seniorov

Mesto Trnava zorganizovalo XI. Trnavské športové hry seniorov, ktoré sa konali 30. mája 2024 v športovom areáli ZŠ a MŠ Spartakovská. Toto podujatie sa teší veľkej obľube medzi seniormi, ktorí si prišli zmerať sily v rôznych disciplínach ako beh, hod granátom, kop na bránku alebo petang.

Slávnostné otvorenie začalo o 9.45 h a už od 10.00 h sa športovci pustili do súťaží. Výsledky boli úžasné a energia účastníkov bola neuveriteľná!

Gratulujeme víťazom a ďakujeme všetkým, ktorí sa zúčastnili a prispeli k vytvoreniu skvelej atmosféry. Bez ohľadu na výsledky sú všetci naši seniori víťazmi za svoju odvahu a športového ducha!

Prvé miesto v každej disciplíne a kategórii bolo ocenené diplomom, medailou a cenou. Druhé a tretie miesto získalo medailu a diplom a všetci účastníci dostali od mesta tašku so spomienkovými predmetmi, praktickými darčekmi a tričkom s logom mesta.

Ďakujeme tiež všetkým organizátorom a partnerom: Mesto Trnava, Kalokagatia – Centrum voľného času Trnava, Mestskej organizácie Jednoty dôchodcov Slovenska Trnava, Denné centrá Trnava a ZŠ s MŠ Spartakovská Trnava.

Tešíme sa na ďalší ročník a dúfame, že sa k nám pripojí ešte viac nadšených seniorov.